Μόνο εμβολιασμένοι στα ξενοδοχεία του Alltours


Μόνο πελάτες που θα έχουν εμβολιαστεί θα δέχονται τα ξενοδοχεία Allsun Hotels του γερμανού τουρ οπερέιτορ Alltours. Όπως ανακοίνωσε ο Alltours ο κανονισμός αυτός αναμένεται να εφαρμοστεί από τις 31 Οκτωβρίου 2021, η τελική απόφαση, όμως, θα εξαρτηθεί από την πορεία των εμβολιασμών.

Μέχρι στιγμής, οι πελάτες των ξενοδοχείων Allsun πρέπει να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ PCR ή αντιγόνου που πρέπει να έχει γίνει μέχρι 48 ώρες πριν από το check-in.

"Θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες μας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους με χαλαρό τρόπο", είπε ο επικεφαλής του Alltours, Willi Verhuven, εξηγώντας γιατί ελήφθη αυτή η απόφαση,

Με την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού σε προορισμούς και τη μείωση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε αυτούς οι πελάτες των 35 ξενοδοχείων  Allsun στη Μαγιόρκα, τα Κανάρια Νησιά και την Ελλάδα θα μπορούν να απολαύσουν ήρεμα τις διακοπές τους, πρόσθεσε.

Ο κ.Verhuven εξέφρασε την αισιοδοξία του για τους επόμενους μήνες, τονίζοντας ότι στο άμεσο μέλλον, ίσως από το Πάσχα, οι διακοπές θα ξαναγίνουν ασφαλείς σε πολλές χώρες. Η Ισπανία έχει λάβει εξαιρετικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά της μετάδοσης του κορωνοϊου, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tornosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια