Γ.Κρητικός: «Το υπέροχο ταξίδι μας συνεχίζεται»


Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου, Γιάννης Κρητικός μετά από τον ανασχηματισμό της Περιφερειακής Αρχής ο ίδιος παραμένει σ' αυτήν και προχώρησε σε δηλώσεις.

Αναλυτικά:

Κατά τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες και παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας, στηρίξαμε την εκπαιδευτική διαδικασία και κοινότητα με όλες μας τις δυνάμεις. Ξεπεράσαμε αμέτρητα εμπόδια και προχωρήσαμε έργα και δράσεις που θα αναβαθμίσουν την παρεχόμενη εκπαίδευση στα πανέμορφα νησιά μας.

Με ένα ολοκληρωμένο και καλά δομημένο πρόγραμμα, με μια ολιστική αντίληψη, με στοχευμένες δράσεις, με πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας με όλα τα εμπλεκόμενα στην εκπαιδευτική διαδικασία μέλη, με παρουσία στα νησιά μας καθώς και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ωριμάσαμε και υλοποιήσαμε έργα και δράσεις που βάζουν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας στον τόπο μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα υπηρεσιακά στελέχη του Τμήματος Διά Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης και συγκεκριμένα την Προϊσταμένη κ. Χριστίνα Λόη, την κ. Αθανασία Παπανικόλα και την κ. Ευαγγελία Καλαμπίχη με τις οποίες είχαμε μια άριστη συνεργασία. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για την άψογη συνεργασία.  Από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης, τους/τις Συντονιστές/τριες και τους/τις Διευθυντές/τριες Σχολικών Μονάδων μέχρι τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στα ακριτικά νησιά μας.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συναδέλφους που αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα.  Εύχομαι καλή δύναμη στο έργο τους και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα τους.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμή και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Το υπέροχο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μας συνεχίζεται!

Όλοι μαζί συνεχίζουμε πάντα μπροστά!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια