Ανακοίνωση του Δήμου Ρόδου για το έκτακτο επίδομα των 300 ευρώ


Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιάννη Δ. Καμπούρη ενημερώνουν ότι η επεξεργασία του έκτακτου επιδόματος των 300€ ολοκληρώθηκε για περίπου 800 αιτήσεις.

Οι υπόλοιπες αιτήσεις παραμένουν εκκρεμείς, λόγω του ότι υπάρχουν ελλιπή δικαιολογητικά. Αν και έχει γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με τους αιτούντες, δεν έχουν μέχρι σήμερα προσκομιστεί τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία καλούνται οι αιτούντες το αργότερο μέχρι 30 Μαρτίου 2021 να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που εκκρεμούν στο email: ektakto@rhodes.gr. Μετά τη λήξη της προθεσμίας οι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά θα απορριφθούν.

Για τις εν δυνάμει εγκριτικές αιτήσεις κοινωνικοί λειτουργοί της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας θα πραγματοποιήσουν, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, κοινωνική έρευνα στα νοικοκυριά, μετά την λήξη των μέτρων κατά της διασποράς της πανδημίας. Οι απορριπτικές αποφάσεις θα σταλθούν μέσω ταχυδρομείου το επόμενο άμεσο διάστημα. Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας 22410-44740.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια