Πέθανε 70χρονη στο «Ανδρέας Παπανδρέου» από COVID-19


Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε χθες το βράδυ 70χρονη από τη Ρόδο ενώ επιβεβαιώθηκαν 4 νέα κρούσματα στο νότιο Αιγαίο.

Η 70χρονη νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο από την περασμένη εβδομάδα και όπως είπε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο Δ/κτής του Γρηγόρης Ρουμάνης είχε υποκείμενα νοσήματα.

Στην τρίτη φάση της πανδημίας καταγράφηκαν στο Νοσοκομείο δύο θύματα της Covid-19 και από την αρχή της 6. Αυτή τη στιγμή στις μονάδες κορονοϊού του Νοσοκομείου νοσηλεύονται 7 άτομα, των οποίων η κατάσταση χαρακτηρίζεται αρκετά καλή.

Ως ” καλό ταρακούνημα χαρακτήρισε ο κ. Ρουμάνης το “βαθύ κόκκινο” στο οποίο βρίσκεται η Ρόδος προσθέτοντας πως αυτό αύξησε το ενδιαφέρον των πολιτών για τον εμβολιασμό τους”.

Ως τώρα έχουν εμβολιαστεί στη Ρόδο 7.000 άτομα και στα 3 εμβολιαστικά κέντρα.

Οι εμβολιασμοί στα νησιά

Κανονικά συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στην Κάρπαθο, με τα εμβόλια της Pfizer. Στο Καστελλόριζο ξεκινά η τρίτη φάση του εμβολιασμού – σε άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί στις δύο προηγούμενες φάσεις – ενώ στα νησιά Χάλκη – Τήλο – Νίσυρο συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα.

Ο κ. Ρουμάνης ήταν κατηγορηματικός στο γεγονός πως “δεν γίνονται εξαιρέσεις εμβολιασμού, πέραν της λίστας που υπάρχει”, και πρόσθεσε πως αν κάποια περισσέψουν υπάρχει η λίστα αναμονής για το προσωπικό των Ε.Δ. Αστυνομίας, Λιμενικού και άλλων

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια