Στην Ρόδο την Παρασκευή ο Λευτέρης Αυγενάκης


Στην Ρόδο θα βρεθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για να παρευρεθεί από κοντά στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες που πραγματοποιούνται για πέμπτη συνεχή χρονιά, από 4 έως 11 Απριλίου, «Rhodes Grand Prix» (04/04) και «International Tour of Rhodes» (08-09-10-11/04).

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποδέχθηκε την πρόταση της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και μάλιστα έστειλε και τον δικό του χαιρετισμό για τους σπουδαίους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες που αναμένεται να προσελκύσουν 26 συνολικά ομάδες με 176 αθλητές από 18 χώρες ανά τον κόσμο.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν η χώρα μας, φιλοξενεί διεθνή αθλητικά γεγονότα, που συμβάλλουν στην προβολή της χώρας και στην ανάδειξη του αθλητισμού, ειδικότερα μάλιστα όταν αυτά γίνονται σε μία στιγμή, που είναι εκτός της επίσημης τουριστικής περιόδου με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. 

Να σημειωθεί πως στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω Covid-19.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια