Τα έργα στ' Αφάντου δεν σταματάνε ποτέ


Με ανακοίνωση της η Δημοτική Ενότητα των Αφάντου θέλησε να κάνει σαφές πως τα έργα της Κοινότητας θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται παρ' όλη την όλη κατάσταση και τις δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία του COVID-19.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού μας, συνεχίζονται καθημερινά και με αμείωτο ρυθμό από το συνεργείο μηχανημάτων έργου του Τμήματος Καθημερινότητας & Συντήρησης της ΔΕ Αφάντου, οι παρεμβάσεις για την βελτίωση της βατότητας σε δρόμους της Κοινότητας μας που εξυπηρετούν οικίες συνδημοτών μας.

Σε μια δύσκολη εποχή όπου το ελλιπές προσωπικό λόγω ειδικών αδειών σε ευπαθείς ομάδες εξαιτίας της Covid-19, η έλλειψη μηχανημάτων έργου λόγω βλαβών εξαιτίας φθορών και παλαιότητας, καθιστούν την διαχείριση της καθημερινότητας στην Κοινότητα μας εξαιρετικά δύσκολη, εμείς και το προσωπικό της ΔΕ Αφάντου στην Κοινότητα μας δίνουμε ένα καθημερινό δύσκολο και άνισο αγώνα και κρατάμε τις μηχανές αναμμένες, απέναντι στα τεράστια προβλήματα της μεγάλης Κοινότητας μας. Σε αυτό τον καθημερινό αγώνα υπάρχουν πράγματι συμπολίτες μας που κατανοούν τις δυσκολίες, αναγνωρίζουν, συμμερίζονται και στηρίζουν την προσπάθεια μας έμπρακτα, όποτε και αν τους ζητηθεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Κο Γιώργο Κρητικό που μας παραχώρησε το σκαπτικό μηχάνημα έργου (JCB) για τις ανάγκες εργασιών της Κοινότητας μας μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο αντίστοιχο μηχάνημα της ΔΕ Αφάντου το οποίο μπήκε στο συνεργείο του Δήμου για επισκευή.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου Γεώργιος Μπακίρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια