Έφυγε από την ζωή ο Αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Μαραγκός


Μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες, δυστυχώς ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Σωτήρης Μαραγκός, δεν είναι πια μαζί μας. Άφησε την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Ο θάνατος του, έγινε γνωστός από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με πόνο ψυχής πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί την απώλεια του στενού συνεργάτη μου, Aντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου Σωτήρη Μαραγκού.

Αναπάντεχο το άγγελμα του θανάτου ενός ανθρώπου που υπήρξε αγωνιστής της ζωής, υποδειγματικός οικογενειάρχης, σωστός επιχειρηματίας, λάτρης της ιδιαίτερης πατρίδας του της Κω την οποία υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια από σημαντικά πόστα, σταθερός στις ιδεολογικές του πεποιθήσεις, αγνός φίλος και στενός συνεργάτης μου.

Ο Σωτήρης τίμησε το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας στις τελευταίες εκλογές και εξελέγη Περιφεριακός Σύμβουλος. Στα δύο αυτά χρόνια της θητείας μας, υπηρέτησε με συνέπεια και εργατικότητα το Περιφερειακό Φυτώριο ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις αξίες και τη διάθεση του για δουλειά και προσφορά στην πατρίδα του. 

Παρά την ψυχική του λεβεντιά και αντοχή δεν άντεξε στην αρρώστια που πρόσφατα άρχισε να τον ταλαιπωρεί.

Σήμερα θρηνούμε τον άδικο και πρόωρο χαμό του.

Θα τον θυμάμαι πάντα με το πλατύ του χαμόγελο, την απλότητα και την ανθρωπιά του.

Εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε φίλε Σωτήρη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια