Μπλόκαρε η Ρόδος στην πρεμιέρα, ισόπαλη με Επισκοπή


Χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει την μεγάλη φάση στο πρώτο 45λεπτο η Ρόδος αν και είχε την κυκλοφορία από το 30' και έπειτα σ' ένα παιχνίδι που δεν είχε πολύ υψηλό ρυθμό αλλά με τους «πράσινους» εμφανώς καλύτερους από τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο τέταρτο. 

Καλύτερη στιγμή στο 45λεπτο αυτή της Επισκοπής, με τον Τσιριγώτη να κάνει την προβολή από κοντά μετά από σέντρα του Ανδρικόπουλου αλλά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος κύλησε από εκεί που ολοκληρώθηκε το πρώτο, με την Ρόδο δηλαδή να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να δημιουργήσει καλές φάσεις για γκολ. Απέναντι της όμως μία πολύ καλά δομημένη άμυνα από την Επισκοπή. Για τα «ελάφια» ήρθε η πρώτη μεγάλη τελική στο 69' με τον Σερέντιουκ να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Βουτσέλα. Η Ρόδος πίεσε και άλλο και στο 90' έχασε μεγάλη στιγμή με τον Μακρή να σουτάρει και την άμυνα της Επισκοπής να απομακρύνει τελευταία στιγμή. Στο ίδιο λεπτό ο Ανδρικόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ επάνω σε παίκτη της Ρόδου και έτσι αποβλήθηκε, αφήνοντας την Επισκοπή με 10 παίκτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια