Ο Β.Υψηλάντης για τα δικαστικά κτήρια σε Ρόδο και Κω


Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης τονίζει την ανάγκη συνεπούς εφαρμογής των συμφωνηθέντων για τα ζητήματα των δικαστικών κτιρίων και κτηματολογικών γραφείων σε Ρόδο και Κω.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα του επεσήμανε την ανάγκη τήρησης των συμφωνηθέντων κατά την τηλεδιάσκεψη, του Δεκεμβρίου 2020 που προκάλεσε ο ίδιος με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλους βουλευτές, τους πρόεδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Ρόδου και Κω και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου κ. Αλεξανδρή, καθώς επίσης και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Αλεξανδρή στη Ρόδο για τα ζητήματα των δικαστικών κτιρίων και κτηματολογικών γραφείων σε Ρόδο και Κω. Κάθε άλλη μεμονωμένη προσέγγιση αποπροσανατολίζει .

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης τόνισε ότι η προγραμματισθείσα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης την προσεχή Τετάρτη 31.3.2021 τηλεδιάσκεψη με τους βουλευτές και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των δικηγορικών συλλόγων Ρόδου και Κω δεν πρέπει να έχει άλλο στόχο από εκείνο της εξέτασης της πορείας των ήδη αποφασισθέντων ιδιαίτερα αυτό της άμεσης λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου στο παλιό νοσοκομείο Ρόδου.

Θετική τέλος, σε σχέση με τα ζητήματα που αφορούν την Κω, είναι και η προγραμματιζόμενη επίσκεψη στο νησί του Γ. Γ του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Πάνου Αλεξανδρή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια