Νέα μεγαφωνική εγκατάσταση στις Καλυθιές

 


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Πραγματοποιήθηκε από το τμήμα πληροφορικής και μηχανογράφησης του Δήμου Ρόδου η τοποθέτηση καινούργιας Μικροφωνικής & Μεγαφωνικής εγκατάστασης στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός εξοπλισμός περιλαμβάνει κονσόλα μίξης ήχου,ενισχυτή,  μικρόφωνο, και έξι μεγάφωνα,τα οποία τοποθετήθηκαν σε ειδικές βάσεις στην οροφή του κτηρίου. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανακοινώσεις, για ηχητικό συναγερμό καθώς και για παραγωγή μουσικής σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Δημοτική Αρχή Ρόδου και τον Δήμαρχο μας κ. Αντώνη Καμπουράκη καθώς και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Καμπούρη για τις πρωτοβουλίες τους και την άμεση υλοποίηση των πολιτικών τους δεσμεύσεων, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες ποιοτικής αναβάθμισης των υποδομών μηχανοργάνωσης, ευρυζωνικότητας και επικοινωνίας της Κοινότητας μας και γενικότερα ολόκληρου του Νησιού μας.

O αντιδήμαρχος Ιαλυσού, Αρχαγγέλου & Καλυθιών Γεώργιος Πατσάης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια