Διαγόρας: Κάνει κοιλιά την κατάλληλη στιγμή


Από την Λίβερπουλ μέχρι και τον Διαγόρα Ρόδου. Όλες οι ομάδες είναι φυσικό οποιουδήποτε αθλήματος να κάνουν κάποια στιγμή κοιλιά. Δικαιολογείται και είναι άκρως λογικό, πόσο μάλλον όταν μία ομάδα έχει στόχο την παραμονή και από το πουθενά βρίσκεται με το ένα πόδι στην άνοδο.

Ο Διαγόρας μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες με Απόλλωνα Λάρισας και Ιωνικό κατάφερε το απροσδόκητο, να μην πάθει την παραμικρή ζημιά ! Πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας την προηγούμενη αγωνιστική, ο «Γηραιός» βρισκόταν στο -2 από κορυφή. Μετά το πέρας των δύο αγωνιστικών συνοδευόμενων ηττών κατάφερε να παραμείνει στην ίδια ακριβώς απόσταση από την πρώτη θέση.

Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων ήταν τέτοιος που βοήθησε στο έπακρο την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να φανούν τυχεροί στην ατυχία τους.

Επόμενος αγώνας, αυτός της Κυριακής απέναντι στην Δόξα Δράμας, η οποία κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη εχθές και να ανέβει κάπως ψυχολογικά. Όμως, ο Διαγόρας έχει αποδείξει πόσο καλός είναι εντός έδρας και δεν θα αφήσει το παιχνίδι αυτό στην τύχη του, ειδικά όταν και εφόσον γνωρίζει πως δεν έχει άλλα περιθώρια για ήττες.

Η βαθμολογία αυτή την στιγμή:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια