«Άκυρο» στο άνοιγμα λιανεμπορίου εντός του μήνα


Στο άνοιγμα του λιανεμπορίου αναφέρθηκε εκ νέου σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι αν η πανδημία του κορονοϊού καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς που σχεδιάζεται για το τέλος του Μαρτίου, θα αναβληθεί.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους εμπόρους που με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο και με ρωτούν “πότε θα ανοίξουμε”. Όσο ο ιός μεταδίδεται – και ο ιός μεταδίδεται στις μαζικές διαδηλώσεις όπως και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο κοινωνικής κινητικότητας- τόσο απομακρύνεται το άνοιγμα των καταστημάτων. Εάν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Το ότι η Ελλάδα κράτησε την οικονομία της όρθια το 2020, αυτό δεν είναι μία επιτυχία που πιστώνεται μόνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση. Αυτό είναι μία συνολική επιτυχία του ελληνικού λαού. Κάποια στιγμή πρέπει να πάψει ο Αλέξης Τσίπρας και γενικά η αντιπολίτευση να είναι χαιρέκακοι και να κατεβάζουν μαύρες πλερέζες σε κάθε εθνική επιτυχία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια