Γ.Μπακίρης: «Τα δίκτυα ύδρευσης της Κοινότητας είναι παλιά»


O πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου Γεώργιος Μπακίρης, μετά την βλάβη που παρουσίασε για μία ακόμη φορά εχθές το δίκτυο ύδρευσης του νησιού αλλά και της περιοχής, προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις. 

Σ' αυτές ευχαριστεί την ΔΕΥΑΡ αλλά τονίζει πως υπάρχουν ακόμη απαρχαιωμένα συστήματα ύδρευσης αλλά έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται μία άψογη δουλειά από πλευράς ΔΕΥΑΡ, προς την αντικατάσταση τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Οι βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης γενικά είναι ένα φαινόμενο το οποίο υπήρχε και θα υπάρχει και είναι πολλοί οι παράγοντες που συντελούν σ' αυτό. Είναι γεγονός ότι τα δίκτυα ύδρευσης της Κοινότητας μας είναι παλιά και σίγουρα χρήζουν αντικατάστασης και αναβάθμισης αλλά αυτό δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις αναβάθμισης στις υποδομές ύδρευσης από την ΔΕΥΑΡ σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την Δημοτική Αρχή για την βελτίωση των υπηρεσιών υδροδότησης στην Κοινότητα μας και γενικά στο νησί αλλά χρειάζονται να γινούν ακόμη περισσότερα. Αυτό που είναι σημαντικό σε αυτή την φάση είναι η γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση της οποιασδήποτε βλάβης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ  Κο Βασίλη Μανέττα καθώς και το επιχειρησιακό συνεργείο της Κοινότητας μας Κους Κυριάκο Βαλσαμή, Χρήστο Διακίδη, Βασίλη Διακίδη, Βαγγέλη Μανουσάκη, Νίκο Αρτεμάκη και τον χειριστή του JCB Άγγελο Φουρτούνα που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποκατέστησαν γρήγορα την βλάβη και έθεσαν το δίκτυο υδροδότησης σε λειτουργία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια