ΠΑΕ Ρόδος: Ο Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να γράψει ιστορία


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ρόδος σχετικά με τις αποφάσεις για αναδιάρθρωση από πλευράς Υπουργείου Αθλητισμού.

Τα «ελάφια» μάλιστα, χαιρετίζουν αυτή την απόφαση και πιστεύουν όπως εκδίδουν μέσω της ανακοίνωσης τους πως ο νυν Υπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να γράψει ιστορία.

Αναλυτικά:

Επιτέλους μετά από σχεδόν ένα χρόνο, φαίνεται πως ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης και εναρμονίζεται με τις απαιτήσεις των καιρών αφού όσα προτείναμε τότε, σαν ένα σύνολο ομάδων που πρωτοεμφανίζονταν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (των 8 πρωταθλητριών της Γ’ Εθνικής), γίνονται πράξη με την αποφασιστικότητα που τώρα τον διακρίνει !

Στην μοναδική συμμετοχή των οκτώ πρωταθλητριών της Γ’ Εθνικής – ένα χρόνο πριν – σε σύσκεψη με πολιτικά πρόσωπα, θεωρούσαμε πως η μόνη λύση είναι η συγχώνευση της FootballLeagueκαι της SuperLeague 2.

Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ χαιρετίζει το σαφές μήνυμα του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και θεωρεί πως τώρα μπήκε πραγματικά το νερό στ’ αυλάκι για ανταγωνιστικό Ελληνικό ποδόσφαιρο σε μια νέα εποχή…

Ελπίζουμε πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα λύσει και το ζήτημα των εσόδων των ομάδων της νέας SuperLeague 2, αφού και αυτές έχουν άμεση συμμετοχή, με τους αγώνες και τα ονόματα τους. Φαίνεται, πως έστω και στην ύστατη στιγμή ο Λευτέρης Αυγενάκης μπορεί να γράψει Ιστορία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια