Ανακοίνωσε Ρόδο στο πρόγραμμα της η Celebrity Cruises


Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα την επανέναρξη των κρουαζιερών της στην Ευρώπη, καθώς η Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Lisa Lutoff-Perlo, επιβεβαίωσε ότι το ολοκαίνουργιο Celebrity Apex, το δεύτερο εντυπωσιακό πλοίο της πρωτοποριακής, πολυβραβευμένης σειράς Edge Series της επωνυμίας, θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 19 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της πολυτελούς κυκλικής κρουαζιέρας επτά διανυκτερεύσεων έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, το Celebrity Apex θα αναχωρήσει από την Αθήνα και θα επισκεφτεί μερικούς από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς της Μεσογείου, όπως η Μύκονος, η Ρόδος και η Σαντορίνη στην Ελλάδα, η Λεμεσός στην Κύπρο και η Χάιφα και η Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ. Οι κρατήσεις για την κρουαζιέρα θα ξεκινήσουν από τις 30 Μαρτίου.

 Το Celebrity Apex θα αποπλεύσει με όλο το πλήρωμα και τους επιβάτες άνω των 18 ετών εμβολιασμένους κατά της COVID-19, και οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να έχουν λάβει αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ PCR. Η ανακοίνωση δημοσιεύεται μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της επανέναρξης των κρουαζιέρων της Celebrity Cruises στην Καραϊβική με καλοκαιρινές κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων που αναχωρούν από τον Άγιο Μαρτίνο στις αρχές Ιουνίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια