Αύξηση κρατήσεων από την Jet2 για Ελλάδα και Κύπρο-Σχέδιο επέκτασης της σεζόν έως τον Νοέμβριο λόγω της ζήτησης


Η Jet2holidays και η Jet2.com ανέφεραν μια «άμεση αύξηση» των κρατήσεων προς την Ελλάδα και την Κύπρο, μετά την αναγγελία ότι οι τουρίστες θα μπορούν να ταξιδέψουν στους μεσογειακούς προορισμούς αυτό το Καλοκαίρι.

Επίσης, οι κρατήσεις προς την Κύπρο, τόσο του tour operator  και της αεροπορικής εταιρίας, αυξήθηκαν κατά 200%, μετά την ανακοίνωση του υφυπουργού Τουρισμού της χώρας ότι οι Βρετανοί υπήκοοι που έχουν εμβολιαστεί, θα μπορούν να επισκεφθούν αυτό το Καλοκαίρι το νησί.

Ακόμη μια άνοδος των κρατήσεων προς την Ελλάδα παρατηρήθηκε μετά τις δηλώσεις στην ITB Berlin του υπουργού Τουρισμού Χάρι Θεοχάρη, ο οποίος είπε ότι οι Άγγλοι επισκέπτες θα είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα, εάν έχουν εμβολιαστεί, έχουν αντισώματα ή έχουν αρνητικό test για κορονοϊό.

Η Jet2 σχεδιάζει να πετάξει σε 14 προορισμούς στην Ελλάδα αυτό το Καλοκαίρι και πρόσφατα πρόσθεσε περισσότερες πτήσεις και πακέτα διακοπών στη Ζάκυνθο, την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Ρόδο και την Κεφαλονιά, επεκτείνοντας τη σεζόν του Καλοκαιριού 2021, έως τον Νοέμβριο λόγω της ζήτησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια