Α.Καμπουράκης: «Μειώσαμε κατά 23% το οικιακό και 16% το επαγγελματικό τιμολόγιο»


Για τις μειώσεις που επέβαλλε ο Δήμος Ρόδου στους λογαριασμούς της ΔΕΗ τόσο των οικιών όσο και των επαγγελματικών χώρων μίλησε ο Δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Κάναμε πράξη την δέσμευσή μας απέναντι στους συμπολίτες μας. Στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις έφτασαν οι πρώτοι λογαριασμοί ρεύματος για το 2021 με τα μειωμένα δημοτικά τέλη.

Μειώσαμε κατά 23% το οικιακό τιμολόγιο και κατά 16% το επαγγελματικό τιμολόγιο, ενώ σε πέντε περιοχές της πόλης μας, όπου οι κάτοικοί τους δεν είναι υψηλού εισοδήματος, Άγιοι Απόστολοι, Ζέφυρος, Μεσαιωνική Πόλη (μόνο το οικιακό τιμολόγιο), Ορφέας και πίσω από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μειώθηκαν επιπλέον 15%.

Η απόφασή μας για τη μείωση των ανταποδοτικών τελών δεν οφείλεται στην κρίση, ούτε στον κορωνοϊό, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας σοβαρής δουλειάς για τη διόρθωση των λαθών που έγιναν προ ετών με συνέπεια οι Ροδίτες να μην βλέπουν τον ενιαίο Δήμο στο νησί μας. 

Για εμάς, λάμψη είναι η συμπεριφορά και η εντιμότητα μας απέναντι στον πολίτη, τον οποίο και υπηρετούμε, προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια