Σήμερα επιλέγει τι θέλει ο Διαγόρας στα Χανιά


Δική του επιλογή ξεκάθαρα το σημερινό ματς για τον Διαγόρα Ρόδου, που καλείται να επιλέξει εάν θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί και την πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ή εάν θέλει να ανασυνταχθεί και να σηκώσει κεφάλι , παίρνοντας το άκρως σημαντικό τρίποντο στα Χανιά από τον Κισσαμικό(14:45).

Ματς άκρως δύσκολο και για τις δύο ομάδες, από τα ματς που λογίζονται ως ντέρμπι, αφού σε ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων, τότε οι ίδιοι ανεβαίνουν στην 5η θέση και πάνω από τον Διαγόρα. Σε νίκη των Ροδιτών, τότε παραμένουν οι ίδιοι εντός Play - Offs αλλά και πιο κοντά στην 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ της Superleague 1 εάν και εφόσον έρθουν τα αποτελέσματα βέβαια ιδανικά για τον ίδιο.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει και σήμερα απουσίες, με αυτές να είναι του Αυγενικού, που θεωρείται δεδομένη για όλη την αγωνιστική σεζόν. Σ' αυτές προστίθεται και του αρχηγού Γεωργίου, ενώ εκτός τελευταία στιγμή έμεινε και ο Ντοριβάλ που ένιωσε ενοχλήσεις κατά την χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Στα θετικά ότι ο Ρουγκάλας επιστρέφει στην ομάδα και ενδέχεται να δούμε μετά από πολύ καιρό βασικό δίδυμο Σεληνιωτάκη και Ρουγκάλα, το δίδυμο που έφερε αρκετά θετικά αποτελέσματα στον πρώτο γύρο για τον «Γηραιό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια