Α.Καμπουράκης: «Στέλνουμε μήνυμα ασφαλούς ανοίγματος του τουρισμού»


Δηλώσεις έκανε ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης για την έναρξη του ποδηλατικού διεθνή μαραθωνίου στην Ρόδο, παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Στο Δήμο Ρόδου εργαζόμαστε για μια ασφαλή και "ανοιχτή" Ρόδο, και αυτή η απόφασή μας είναι αδιαπραγματευτη. Το νησί μας χρειάζεται το άνοιγμα του τουρισμού για να επιβιώσει η τοπική κοινωνία μας. Για αυτό θέλω να διαβεβαιώσω,τόσο τους επισκέπτες όσο και τους συμπολίτες μας, πως για τη διοργάνωση έχουμε λάβει και θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από την πανδημία του COVID-19.

Καλωσορίζουμε στη Ρόδο τους 176 ποδηλάτες τα μέλη των 26 ομάδων από 18 χώρες. Με τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο της Ρόδου στέλνουμε το μήνυμα της ελληνικής φιλοξενίας και τους ασφαλούς ανοίγματος του τουρισμού. Προσέχουμε τους συμπολίτες μας και προσκαλούμε και τους επισκέπτες της Ρόδου να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες της Ρόδου που συνέβαλαν στο άνοιγμα της τουριστικής περιόδου στο νησί μας. Από το Νότιο Αιγαίο και τη Ρόδο στέλνουμε το μήνυμα της επανεκκίνησης του τουρισμού στην χώρα μας με ασφάλεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια