Στην κορυφή αλώνοντας την Ιαλυσό η Ρόδος !


Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε η Ρόδος, αφού κέρδισε το μεγάλο ντέρμπι στο νησί, επικρατώντας του Ιάλυσου στο ''Οικονομίδειο" με 0-2.

Μάρτυρες ενός εξαιρετικού πρώτου 45λεπτου ήμασταν στο "Οικονομίδειο", όπου Ιάλυσος και Ρόδος πίεζαν και δημιουργούσαν καλές τελικές προσπάθειες από το πρώτο 5λεπτο. Το γκολ, ωστόσο ήρθε για τα "ελάφια" νωρίς, μόλις στο 12' με τον Μαρτσάκη να γυρνάει στον Αρναρέλλη και αυτός με σουτ να στέλνει την μπάλα στην κλειστή γωνία του Ανδρούτσου για το 0-1. Από εκεί και έπειτα ο Ιάλυσος πίεσε αρκετά φθάνοντας μάλιστα και σε δοκάρι στο 23' του Χατζησάββα που με εξ' επαφής σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Ρόδο στο δεύτερο ημίχρονο, που κατάφερε στο 55' να διπλασιάσει τα τέρματα της νωρίς νωρίς, με τον Γιώργο Δελαπόρτα να περνάει από τον άξονα ανεβαίνοντας όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ να εκτελεί τον πορτιέρο του Ιάλυσου. Από εκεί και έπειτα ο Ιάλυσος δεν μπόρεσε να κερδίσει μονομαχίες εύκολα και έχασε αρκετά την κατοχή υποκύπτοντας σε πολλά λάθη. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές από το 80' και έπειτα, χωρίς όμως να καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια