Σε ρυθμούς ντέρμπι το νησί με Ιάλυσο και Ρόδο


Το νησί των Ιπποτών κινείται στους ρυθμούς του τοπικού ντέρμπι, αφού στο “Οικονομίδειο” ο πρωτοπόρος Ιάλυσος υποδέχεται την αήττητη Ρόδο!

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ φαίνεται να συνήλθε από την πρώτη ήττα με 3-0 στον Ασπρόπυργο και επέστρεψε στις νίκες με την Επισκοπή. Ο Ιάλυσος στοχεύει στην τρίτη στη σειρά νίκη στην έδρα του και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, θα πρέπει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει τη Ρόδο. Τα “ελάφια” του Κώστα Βελιτζέλου ξεκίνησαν με τέσσερις ισοπαλίες και νίκησαν στα δύο τελευταία, με αποτέλεσμα να κάνουν βαθμολογικό άλμα στην τρίτη θέση.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική το 2016-17 και το 2017-18. Η Ρόδος κέρδισε τα παιχνίδια της έδρας της, ενώ στο “Οικονομίδειο” έκαναν δύο ισοπαλίες. Το 2016 έπαιξαν και για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, με τη Ρόδο νικήτρια. Στα πέντε λοιπόν αυτά πρόσφατα δεν έχει νίκη ο Ιάλυσος.

Έχει κερδίσει όμως το τελευταίο στην ιστορία τους σε επαγγελματική κατηγορία, στις 8 Μαΐου 1994, 3-1 τη Ρόδο εκτός έδρας, σε μια ξέφρενη πορεία ανόδου στην Β’ Εθνική. Ωστόσο και τότε στον Ιαλυσό η Ρόδος είχε πάρει ισοπαλία στον πρώτο γύρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια