Διαδυκτιακό σεμινάριο για γονείς από την «Δίοδο»


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος» μετά την

επιτυχημένη ολοκλήρωση διαδικτυακών συζητήσεων με γονείς και έπειτα από αιτήματα γονέων για συνέχιση της δράσης, πρόκειται να υλοποιήσει διαδικτυακό σεμινάριο γονέων. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες πανδημίας που βιώνουμε και τις αυξημένες ανάγκες των γονέων, το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε τρεις αυτοτελείς κύκλους τριών συναντήσεων με τις εξής θεματικές:

• Επικοινωνία στην οικογένεια (3 συναντήσεις)

• Διαχείριση σύγκρουσης στην οικογένεια (3 συναντήσεις)

• Ανάγκες γονιών - παιδιών και αυτοεκτίμηση (3 συναντήσεις)

Η δράση απευθύνεται σε γονείς παιδιών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση με την πρώτη συνάντηση της ομάδας του πρώτου κύκλου τη Δευτέρα 12 Απρίλιου και ώρα 18.00-20.00 αξιοποιώντας την πλατφόρμα Zoom.

Λόγω του διαδικτυακού χαρακτήρα της υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και από γονείς που διαμένουν στο ευρύτερο νότιο συγκρότημα της Δωδεκανήσου. Να σημειωθεί ότι οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν θεματική ή να συμμετάσχουν και στους τρεις κύκλους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail : diod187@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 9 Απριλίου, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και προσωπικό e-mail καθώς και τις θεματικές που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Η παραπάνω ενέργεια είναι επιβεβλημένη ώστε να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος συμμετοχής της δράσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.

Για τη συμμετοχή στις δράσεις της Διόδου δεν απαιτείται καμία οικονομική επιβάρυνση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια