Έκρηξη Γεωργιάδη σε συνέντευξη στην Κοζάνη όταν του είπαν «Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού» (βίντεο)


Άκρως επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στο Top Channel της Κοζάνης, όπου ο υπουργός βγήκε να μιλήσει μετά την απόφαση να μείνει το λουκέτο στα καταστήματα.

Ανέβηκαν οι «τόνοι» σε συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στο Top Channel της Κοζάνης, όπου ο υπουργός βγήκε να μιλήσει μετά την απόφαση να μείνει το λουκέτο στα καταστήματα.

Στην εκπομπή υπήρξε έντονος εκνευρισμός, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω

«Ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες», είπε κάποια στιγμή ενοχλημένος ο Άδωνις Γεωργιάδης στις αναφορές των δημοσιογράφων, ενώ κάποια άλλη στιγμή αποκρίθηκε: «Δεν είπα στον ΣΚΑΪ ότι είστε πιο παραβατικοί, αν εξελήφθη αυτό έτσι ως φωναχτή σκέψη σας ζητώ συγγνώμη».

«Ο υπουργός σας φταίει που είστε σε καραντίνα;», αναρωτήθηκε ενώ σε άλλη στιγμή της συνέντευξης είπε:

«Ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη», ενώ ακούστηκε το εξής: «Ντροπή σας να πείτε κύριε Γεωργιάδη σε όσους μέσα στην πανδημία δεν τηρούν τα μέτρα. Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού», ακούστηκε να του λένε.

Η συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη δόθηκε στο Top Channel και είχε ως αφορμή τις αιτίες της διαρκούς αύξησης κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης.


 Δείτε την επεισοδιακή συνέντευξη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια