Άλλαξαν εικόνα οι παιδικές χαρές νηπιαγωγείων σε Μάσσαρι, Αρχάγγελο και Μαλώνα


Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση νέων πρότυπων πιστοποιημένων οργάνων παιδικής χαράς,μοναδικά στο είδος τους,με τρισδιάστατες απεικονίσεις του βυθού,της ζούγκλας και της φάρμας ζώων, στα Νηπιαγωγεία ολόκληρης της Δημοτικής Ενότητας.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν στο 1°, 2° και 3° Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου, και στα Νηπιαγωγεία Μαλώνας και Μασσάρων.

Τα μικρά παιδιά θα μπορούν να παίζουν και να ψυχαγωγούνται εκτός από τις υπάρχουσες Παιδικές Χαρές του Αρχαγγέλου στην περιοχή "Αλώνια" και στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη,στην Νέα Παιδική Χαρά που εγκαταστήσαμε στην περιοχή "Ρένη" στην παραλία Στεγνά.

Η ψυχαγωγία των παιδιών της γειτονιάς στις Παιδικές Χαρές προσφέρει την δυνατότητα της άθλησης και της κοινωνικοποίησης, συνεισφέροντας έτσι στην ανάπτυξη των παιδιών και χαρίζοντας τους μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία.

O αντιδήμαρχος Ιαλυσού, Αρχαγγέλου & Καλλιθέας Γεώργιος Πατσάης, μετά το πέρας των εργασιών θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια, όσους συντέλεσαν για την δημιουργία αυτού του έργου.

Συγκεκριμένα: «Με τις οδηγίες του Δημάρχου μας κ. Αντώνη Καμπουράκη προχωράμε μπροστά, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Να ευχαριστήσω θερμά τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη για την άψογη συνεργασία και την στήριξη του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια