Η ζωή του Αντετοκούνμπο έγινε βιβλίο - «Ο MVP που σηκώθηκε από τη φτώχεια»


Ο έλληνας αστέρας του NBA αποτελέσε «πηγή» έμπνευσης» για ισπανό δημοσιογράφο, ο οποίος αποτύπωσε στο χαρτί την πορεία του από τα Σεπόλια στην κορυφή του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η πορεία του από την... αφάνεια και τη φτώχεια μέχρι και την κορυφή του κόσμου, ενέπνευσε έναν ισπανό δημοσιογράφο, ο οποίος έγραψε βιβλίο για τη ζωή του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και έλληνα αστέρα του NBA.

Χαρακτηριστικός και ο τίτλος του βΙβλίου, που έγραψε ο Χοσέ Μανουέλ Πουέρταλς και κυκλοφόρησε στην Ισπανία. «Giannis Antetokounmpo: el MVP que surgio de la miseria», που στα ελληνικά σημαίνει: «Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο MVP που σηκώθηκε από τη φτώχεια».

Υπενθυμίζεται ότι η ζωή του «Greek Freak» είναι πραγματικά απίστευτη, καθώς από τα Σεπόλια, όπου είχε στερηθεί πολλά, βρέθηκε «Έβερεστ» του μπάσκετ και στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο συγκεκριμένοας ισπανός δημοσιογράφος αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει βιβλίο τη ζωή του ηγέτη των «ελαφιών» και το ετοίμαζε τα τελευταία δυο χρόνια, περίοδος στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε δυο φορές MVP στην κανονική διάρκεια του NBA.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια