ΠΑΕ Διαγόρας: «Play-Offs με ψηλά πάντα το κεφάλι»


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Διαγόρας μετά την είσοδο της ομάδας στα Play Offs της Superleague 2, κυνηγώντας πλέον μία θέση που θα την οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου ή στο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Στην ανακοίνωση ευχαριστεί κόσμο, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ αλλά και γενικότερα οποιονδήποτε βοήθησε, ώστε αυτή η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από πολυετή απουσία να είναι ηχηρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905 κ. Γιώργος Πάτσης και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τημ, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό για την επιτυχία της ομάδας την φετινή περίοδο 2020-2021. Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας, με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια, ο Διαγόρας κατάφερε να υλοποιήσει τους δύο στόχους του. Παρέμεινε γρήγορα στην κατηγορία και προκρίθηκε στα πλέι οφ, σε ένα πρωτάθλημα «υψηλής ταχύτητας» και ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Μετά από πολλά χρόνια, ο Διαγόρας επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και κατάφερε μέσα από πολλές δυσκολίες να διακριθεί, όπως αρμόζει η ιστορία του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους φιλάθλους, οργανωμένους και μη, για τη δική τους στήριξη.

Η μεθοδικότητα, η συνέπεια, η επιμονή και η υπομονή, ανταμείβονται στο τέλος!

Ακολουθούν τα πλέι οφ, στα οποία ο Διαγόρας θα δώσει ακόμη πέντε αγώνες.

Κι εκεί με ψηλά πάντα το κεφάλι, όπως έκανε από την αρχή του πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια