Εξαιρετική Ελλάδα στην 1η πρόβα της Eurovision - Ξαφνικά στα «φαβορί» !


Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε καθώς η Stefania πήρε τη θέση της στη σκηνή του Rotterdam Ahoy για την πρώτη της τεχνική πρόβα.

Η Stefania φοράει μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η οποία αφήνει γυμνά τα χέρια της, μωβ γάντια που φτάνουν ως τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος.

Κατά την έναρξη του τραγουδιού η Stefania εμφανίζεται σε ένα catwalk ίδιου χρώματος, ενώ οι χρωματισμοί της σκηνής είναι σε μωβ χρώματα. Is it fiction or is it real? Και ως δια μαγείας, με τα ειδικά visual effects που χρησιμοποιεί η Ελληνική αποστολή, βλέπουμε τη Sτefania να χάνεται σε ένα ταξίδι, σε μια σύγχρονη μαγική πόλη. Οι χορευτές συντονίζονται στις κινήσεις της, σε μια καλοδουλεμένη χορογραφία που έχει ετοιμάσει ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Stefania ανεβαίνει σε μια σκάλα- η οποία είναι επιμελώς κρυμμένη πίσω από τα εφέ- και πετάει ανάμεσα στα κτήρια της ονειρικής πόλης. Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα γίνεται αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισιώνουν τη Stefania, ενώ έντονοι, neon φωτισμοί δένουν αρμονικά το σύνολο.

Η Stefania, όπως την έχουμε συνηθίσει άψογη φωνητικά και παρά το όποιο άγχος μπορεί να είχε ανεβαίνοντας στη σκηνή του Ahoy arena, παρέδωσε μια εξαιρετική παρουσίαση. Είναι, άλλωστε, αυτό που είχαν πει όλοι οι συντελεστές, ότι πάνω στη σκηνή μεταμορφώνεται.

Οι αντιδράσεις στο Press center είναι ξέφρενες καθώς αυτό που όλοι περίμεναν αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο επί σκηνής.

Η πρώτη τεχνική πρόβα της Ελληνικής αποστολής ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας το αίσθημα της ικανοποίησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Να αναφέρουμε πως η σημερινή ήταν η πρώτη πρόβα του Last Dance στη σκηνή του Ahoy arena και σίγουρα θα δούμε σε όλο του το μεγαλείο όσα έχει ετοιμάσει η Ελληνική αποστολή στη δεύτερη πρόβα, την Πέμπτη 13 Μάϊου στις 12:40.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας εκτός από το στοιχείο έκπληξη που θα αποκαλυφθεί στη δεύτερη πρόβα θα υπάρξουν και ορισμένες τεχνικές τροποποιήσεις όυτως ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη Stefania! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας της Στεφανίας, η χώρα μας παρουσιάζει διαρκείς ανοδικές τάσεις στα στοιχήματα. Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην 10η θέση σε ορισμένα γραφεία στοιχημάτων. 

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν τις σημερινές τεχνικές πρόβες, είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τις τρεις αγαπημένες τους συμμετοχές και να καθορίσουν την κατάταξη των σημερινών χωρών. Το καθιερωμένο αυτό poll διεξάγεται υπό την αιγίδα του ESCXTRA.

Μετά την ψηφοφορία των δημοσιογράφων, τα αποτελέσματα της τρίτης μέρας έχουν ως εξής:

Ισλανδία 78 ψήφοι

Ελλάδα 63 ψήφοι

Σερβία 50 ψήφοι

Άγιος Μαρίνος 47 ψήφοι

Αυστρία 31 ψήφοι

Τσεχία 13 ψήφοι

Μολδαβία 11 ψήφοι

Πολωνία 6 ψήφοι

Εσθονία 6 ψήφοι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια