Ρόδος: Δύο νεκροί εντοπίστηκαν την ίδια ώρα σε διαφορετικά σημεία της πόλης-Μια ηλικιωμένη σε προχωρημένη σήψη και ένας 57χρονος

 


Πτώμα 84χρονης γυναίκας εντοπίστηκε το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου σε μονοκατοικία, ενώ την ίδια ώρα περίπου, σε άλλο σημείο της πόλης βρέθηκε νεκρός ένας 57χρονος.

Η έντονη δυσοσμία σε μια μονοκατοικία επί της οδού Μεγάλου Κωνσταντίνου, στην πόλη της Ρόδου, οδήγησε περίοικους να επικοινωνήσουν με την αστυνομία. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου μαζί με πυροσβέστες βρέθηκαν στην περιοχή. Η πόρτα του σπιτιού άνοιξε με την βοήθεια των πυροσβεστών και αμέσως εντοπίστηκε το πτώμα της ηλικιωμένης, που ήταν σε προχωρημένη σήψη. Τα αίτια του θανάτου της γυναίκας θα προσδιοριστούν από την νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Ρόδου. Να σημειωθεί ότι την ηλικιωμένη την έψαχναν συγγενείς της από την Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, γιατί δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Την ίδια ώρα περίπου η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα δεύτερο πτώμα που βρέθηκε κοντά στο παλιό Νοσοκομείο της Ρόδου. Πρόκειται για έναν 57χρονο άνδρα, που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.


Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια