Ξεκίνησαν οι κρουαζιέρες του AIDAblu στην Ρόδο και την Ελλάδα


Ξεκίνησαν χθες, Κυριακή, τα δρομολόγια του κρουζιερόπλοιου της AIDA Cruises, AIDAblu, στην Ανατολική Μεσόγειο, τα οποία θα πραγματοποιούνται στη βάση επταήμερων κρουαζιέρων στα ελληνικά νησιά κάθε Κυριακή μέχρι τις 17 Οκτωβρίου του 2021 με εκκίνηση και επιστροφή στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Το πλοίο θα προσεγγίζει το Κατάκολο, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και τον Πειραιά.

Οι πελάτες μας ανυπομονούν να αποκτήσουν εμπειρίες από την ελληνική φιλοξενία και τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδας και αυτό δεν θα ήταν εφικτό να γίνει τόσο σύντομα χωρίς τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος της AIDA Cruises, Felix Eichhorn.

Ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης δήλωσε: Υποδεχόμαστε τις κρουαζιέρες της AIDA και πάλι στα νερά του Αιγαίου και είμαστε ενθουσιασμένοι που όλοι οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τη μοναδική μας ιστορία, πολιτισμό και γαστρονομία στους όμορφους προορισμούς μας.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τον ελληνικό τρόπο ζωής όχι απλώς στις εκδρομές αλλά και εν πλω, από την ελληνική γαστρονομία μέχρι εκδηλώσεις από Έλληνες καλλιτέχνες και το νέο σόου μαγειρικής «Elliniki kouzina».

Εκτός από τα εδέσματα της ανατολικής Μεσογείου, τα εστιατόρια θα προσφέρουν μενού με πιάτα από όλο τον κόσμο. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται μουσικές εκδηλώσεις και σόου για όλη την οικογένεια ενώ λέκτορες θα μεταδίδουν γνώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος edutainment, Theatrium.

Το AIDAblu είναι το δεύτερο πλοίο της Costa Group που ξεκίνησε και πάλι ταξίδια σε ελληνικούς προορισμούς καθώς προηγήθηκε στις 16 Μαϊου το Costa Luminosa της Costa Cruises το οποίο με εκκίνηση την Ιταλία πραγματοποιεί προσεγγίσεις στην Κέρκυρα, την Αθήνα, τη Μύκονο και το Κατάκολο. Επιπλέον, στα τέλη Ιουνίου το Costa Deliziosa θα πραγματοποιεί δρομολόγια σε ελληνικά νερά.

Πηγή: tornosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια