Δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια του «Πρέβελης» λόγω μηχανικής βλάβης.


 Η «ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ανακοίνωσε πως δε θα γίνουν τα δρομολόγια την Παρασκευή (07/05) και την Κυριακή (09/05) και συνέστησε στους επιβάτες να επικοινωνούν με το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων της εταιρείας.

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του πλοίου «Πρέβελης» την Παρασκευή (07/05) και την Κυριακή (09/05), λόγω μηχανικής βλάβης.

Αυτό ανακοίνωσε η «ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ», η οποία συνέστησε στους επιβάτες να επικοινωνούν με το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων της εταιρείας στο τηλέφωνο 210-4197400 και με τα κατά τόπους Κεντρικά, Λιμενικά ή συνεργαζόμενα πρακτορεία για περισσότερες πληροφορίες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω μηχανικής βλάβης, τα δρομολόγια με το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ σήμερα Παρασκευή 07/05/2021 από Πειραιά προς Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-ΚάρπαθοΔιαφάνι-Χάλκη-Ρόδο και την Κυριακή 09/05/2021 από Ρόδο πρός Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Σητεία-Ηράκλειο-Ανάφη- Σαντορίνη-Μήλο-Πειραιά θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων της Εταιρείας στο τηλέφωνο 210 4197400 και με τα κατά τόπους Κεντρικά, Λιμενικά ή συνεργαζόμενα

πρακτορεία».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια