Νέα Διοικήτρια στο Νοσοκομείο Καλύμνου η Κατερίνα Εμμανουήλ


Ουσιαστικά χωρίς Διοικητή παραμένει  περισσότερο από 4 μήνες και συγκεκριμένα από την 1η Ιανουαρίου 2021, το Νοσοκομείο Καλύμνου.

Τέλος Φεβρουαρίου δόθηκε κάποια λύση αναθέτοντας  παράλληλα καθήκοντα στο Διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου, Βασίλη Στασινόπουλο. Μία μεσοβέζικη όμως λύση που σίγουρα δεν μπορεί σε αυτές τις έκτακτες καταστάσεις να θεωρηθεί ως η ενδεικνυόμενη, όταν οι ανάγκες απαιτούν την φυσική  παρουσία του Διοικητή 24 ώρες το 24ωρο.

Η απάντηση των υπευθύνων γι ‘αυτή τη λύση, ήταν ότι η διαδικασία της πλήρωσης της θέσης του Διοικητή είναι  χρονοβόρα.

Βέβαια οι εξελίξεις των τελευταίων ημέρων έφεραν μεταξύ των άλλων  και πάλι το θέμα του Διοικητή στην επιφάνεια .

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kalymnos-news.gr , η πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Υγείας όπως όλα δείχνουν σε μεγάλο βαθμό, έχει καταλήξει πλέον στην επιλογή να τοποθετήσει άμεσα ως Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου ,την Κατερίνα Εμμανουήλ, μέχρι να προκηρυχθεί η θέση και ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής νέου Διοικητή.

Ποια είναι η Κατερίνα Εμμανουήλ. Ένα σύντομο βιογραφικό.

Είναι από τη Λέρο και ζει και εργάζεται εκεί τα τελευταία 11 χρόνια.

Έχει φοιτήσει στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το οποίο αποφοίτησε με Άριστα, το 1997.

Στη συνέχεια φοίτησε στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, από όπου πήρε πτυχίο Δημόσιων Οικονομικών.

Εργάζεται ως νηπιαγωγός από το 2004 έως σήμερα, ενώ εκτελεί καθήκοντα Προϊσταμένης για περισσότερα από 9 χρόνια.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Παράρτημα Δωδεκανήσου.

Από το Σεπτέμβριο του 2020 κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές, με αντικείμενο την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα μαθήματα, σεμινάρια και επιμορφώσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και σε άλλους φορείς.

Γνωρίζει Αγγλικά και έχει πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών.

Στην πενταετή θητεία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση(2014 – 2019), ως Δημοτική Σύμβουλος  διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος των Οργανισμών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Σχολικής  Επιτροπής Δήμου Λέρου. 

Από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Αύγουστο του 2019 διετέλεσε μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και συμμετείχε ως μέλος σε διάφορες Επιτροπές του Δήμου Λέρου.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Επαρχίας Καλύμνου, από το 2015 μέχρι το 2020, ενώ είναι Πρόεδρος του Συλλόγου, από το 2020 έως σήμερα.

Ήταν αιρετό μέλος στο ΠΥΣΠΕ Δωδεκανήσου από τον Ιανουάριο του 2017  έως τον Δεκέμβριο του 2020, ενώ είναι αιρετό μέλος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας από το 2017.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρου Υγείας Λέρου, από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2015 και από τον Ιούνιο του 2020 έως και σήμερα.

Είναι μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ.

Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Νούλα, απόστρατο αξιωματικό των καταδρομών και έχουν ένα γιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια