Γ.Χατζημάρκος: «Κρίμα που δεν έχει βρεθεί εμβόλιο κατά της μιζέριας»


Με μήνυμα του μέσα από τα Social Media ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος επιβεβαίωσε την πρόθεση της Κυβέρνησης για καθολικό εμβολιασμό στην Ρόδο. 
Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για κάτι πολύ «μεγάλο» και αναρωτιέται εντός εισαγωγικών γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα...εμβόλιο κατά του ιού του αρνητισμού και της μιζέριας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ο δρόμος προς την Ελευθερία συντομεύει για τα νησιά μας! Όλο αυτό το διάστημα εργαστήκαμε και συνεργαστήκαμε για να δώσουμε στην Ελευθερία γαλάζιο χρώμα. Σήμερα, αυτό μετουσιώνεται σε δράση. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να επιταχύνουμε το βήμα μας προς την Ελευθερία, αφήνοντας πίσω μας την πανδημία, με τη δημιουργία mega εμβολιαστικού κέντρου και στη Ρόδο.

Με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και τους συνεργάτες μας είμαστε σήμερα στις εγκαταστάσεις που η Πολιτική Προστασία επέλεξε για την δημιουργία του εμβολιαστικού κέντρου της Ρόδου. Το διάστημα που προηγήθηκε εξετάστηκαν επιμελώς όλες οι πιθανές επιλογές και χθές το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε, και τυπικά, την παραχώρηση του χώρου.

Απο σήμερα  νέος αγώνας δρόμου να λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο εντός του Μαΐου. 
Γιατί κάθε εμβολιασμός είναι μία μικρή νίκη κατά της πανδημίας και πολλές μικρές νίκες μαζί θα φέρουν τη μεγάλη νίκη της Υγείας και της Προκοπής. Μετά τον οριζόντιο και καθολικό εμβολιασμό σε όλους τους ενήλικες, απόφαση που καταδεικνύει με αυτό τον τρόπο την ειδική σημασία που αποδίδεται στα μικρά και ακριτικά μας νησιά, τα άλματα συνεχίζονται. Οργανωμένα. Με σχέδιο.

Κρίμα που δεν έχει βρεθεί το εμβόλιο κατά του ιού του αρνητισμού και της μιζέριας, να εμβολιάζαμε μερικούς στο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο, αλλά δυστυχώς αυτός παραμένει ανίκητος…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια