Ι. Παππάς: Υπογράφηκε η απόφαση ενίσχυσης των Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων


Σε συνέχεια του αιτήματος που είχε καταθέσει το προηγούμενο διάστημα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, σχετικά με την ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης των Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων, πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες νέο κύκλο επαφών προκειμένου να ενημερωθεί νια την πορεία εξέλιξης του ζητήματος.

Σε επικοινωνία του με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα καθώς και με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Μενδώνη ενημερώθηκε ότι η κυβέρνηση και οΠρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισαν να προχωρήσουν στηνενίσχυση των Συλλόγων και Σωματείων,λόγω των απωλειών που υπέστησαν εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν νια την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19.

Η σχετική απόφαση υπογράφηκε σήμερα (18.05.2021) και προβλέπει την ένταξη των Πολιτιστικών Συλλόγων και Σωματείων στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7.

Το ύψος της χρηματοδότησης θα εξαρτηθεί από το προσωπικό που απασχολεί κάθε Σύλλογος ή Σωματείο (υπολογίζεται από 1.000 έως 4.000 ευρώ). Προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια