Υπό προϋποθέσεις και μόνο σ' ανοιχτούς χώρους η εστίαση και τον χειμώνα


Το άνοιγμα της εστίασης έχει φέρει πολύ μεγάλη ανακούφιση ψυχολογική και όχι μόνο στον κόσμο. Ωστόσο, έχει φέρει και μεγάλη χρηματική ανακούφιση στους καταστηματάρχες που διατηρούν χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Το άνοιγμα της εστίασης πραγματοποιήθηκε πριν περίπου έναν μήνα χωρίς όμως να επιτρέπεται η είσοδος πελατών στο εσωτερικό του καταστήματος παρά μόνο στο εξωτερικό του και καθήμενοι.

Αυτό δημιούργησε θέματα συνωστισμού, όμως δεν φέρεται να αλλάζει σε καμία περίπτωση όσο τα κρούσματα δεν πέφτουν. Οι λοιμοξιόλογοι θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως προκειμένου να λειτουργήσουν τα μαγαζιά εστίασης και τον χειμώνα θα πρέπει να συνεχιστεί το ίδιο μοντέλο με τους εξωτερικούς χώρους, κάτι που ενδεχομένως να προβληματίσει αλλά δεν φαίνεται να βρίσκεται κάποια άλλη λύση στον ορίζοντα.

Βέβαια, να σημειωθεί πως θα παραμείνει ανοιχτή η εστίαση μόνο και μόνο εάν τα κρούσματα συνεχίσουν να έχουν μία σταθερή πορεία και όχι ανοδική. Περισσότερα για το μέλλον της εστίασης θα έχουμε προς το τέλος του Σεπτεμβρίου, όπου θα πλησιάζει η «δύση» της έλευσης των επισκεπτών εξωτερικού στην χώρα μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια