Θα φωτιστεί ο ουρανός της Ρόδου απόψε από τον Έλον Μασκ !


Τους πάντα «πεινασμένους» συνωμοσιολόγους απ' άκρη σ' άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα, «ηλέκτρισαν» οι εικόνες που αντίκρισαν όσοι κοίταξαν κάποια στιγμή το βράδυ της Πέμπτης (06/05) τον ουρανό, προσφέροντας τροφή για διάφορες θεωρίες.

Τα μυστηριώδη φώτα που έμοιαζαν με φωτεινές κουκίδες στη σειρά προκάλεσαν αναστάτωση, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που το μυαλό τους πήγε συνειρμικά (σε τι άλλο;) στους… εξωγήινους.

Το σμήνος των δεκάδων φωτεινών κουκίδων, το οποίο έχει πάντως εμφανιστεί και στο παρελθόν, ήταν ορατό από αρκετές περιοχές, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας και της Νότιας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρόδου.

Να σημειωθεί πως και σήμερα περίπου στις 22:00 μ.μ. αναμένεται να δούμε και πάλι την εμφάνιση αυτών των πανέμορφων φωτών της νέας διαστημικής ασχολίας του εκατομμυριούχου και εκκεντρικού Έλον Μάσκ.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Space X του Έλον Μασκ εκτόξευσε ταυτόχρονα τον περασμένο Ιανουάριο 143 μικρούς δορυφόρους, αριθμός που αποτέλεσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, σπάζοντας εκείνο με τους 104 ενός ινδικού πυραύλου το 2017.

Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε με έναν επαναχρησιμοποιούμενο πύραυλο Falcon 9 από το διαστημικό κέντρο στο ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα, ενώ μετά από αυτήν, το πρώτο τμήμα του πυραύλου προσνηώθηκε στην πλατφόρμα ενός ρομποτικού πλοίου στον Ατλαντικό, με το όνομα «Φυσικά σε αγαπώ ακόμη!», προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ξανά. Ήταν η 73η φορά που η εταιρεία έκανε κάτι τέτοιο…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια