Βρέθηκε η χαμένη σορός του άνδρα που εκλάπη μέσα από το φέρετρο


Οι έρευνες της Αστυνομίας φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς για τον εντοπισμό της σορού του άνδρα που εκλάπη μέσα από το φέρετρο. Πληροφορίες του kavalanews.gr αναφέρουν ότι η σορός βρέθηκε στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, εκεί όπου πιθανόν θάφτηκε ξανά.

Εννέα ημέρες μετά την κηδεία οι συγγενείς παρατήρησαν ότι τα χώματα ήταν ανακατεμένα. Ζήτησαν να γίνει έρευνα κι εκπρόσωποι του Δήμου έσκαψαν τον τάφο κι ανοίγοντας το φέρετρο είδαν ότι η σορός λείπει.

Σύμφωνα με το MEGA υπήρξε κόντρα μεταξύ των μελών της οικογένειας για το που θα γίνει η ταφή του ηλικιωμένου. Ο γιος και τα παιδιά του κατοικούν στην Δράμα, ενώ εκείνος ήταν κάτοικος του δήμου Παγγαίου. Η σύζυγός του αποφάσισε να ταφεί στην Ελευθερούπολη.

Ο αντιδήμαρχος Ελευθερούπολης, κ. Χρήστος Μποσμπότης μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε: «Στις 28 Απριλίου έγινε μια ταφή ενός ηλικιωμένου 76 ετών. Κατά τη διαδικασία των επομένων ημερών, στα εννιάμερα, η οικογένεια διαπίστωσε ότι τα χώματα είναι πειραγμένα, προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα, έγινε η εκταφή, μέσα στο φέρετρο τοποθετήθηκαν στάχυα. Το αστυνομικό τμήμα θα κάνει την έρευνα».

«Πόνο και πίκρα, τίποτα άλλο»

«Πήγαμε στα εννιάμερα και είδαμε το μνήμα ανακατεμένο βρήκαμε το μνήμα όπως δεν θα έπρεπε να ήτανε και υποψιάστηκα και ανοίξαμε και βρήκαμε το φέρετρο άδειο. Με δυο τσουβάλια άχυρο» είπε η σύζυγος του νεκρού στο MEGA.

Ήρθε ο (…) και το ξέθαψε και τον πήρε, και μας έβαλε δύο τσουβάλια άχυρο μέσα στο φέρετρο. Δεν ξέρω πού τον έχει, δεν ξέρω πού τον πήγε. Δεν έχω ιδέα κορίτσι μου. Πόνο και πίκρα, τίποτα άλλο, αυτά είναι τα λόγια μου κορίτσι μου, τίποτα άλλο» αναφέρει.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια