«Έξαλλοι» στο Παραδείσι, ζητούν συνάντηση με Fraport


Έντονες οι διαμαρτυρίες του Τοπικού Συμβουλίου στο Παραδείσι λόγω της γενικότερης συμπεριφοράς της Fraport που δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η... «σταγόνα» που φέρεται να «ξεχείλισε» το ποτήρι ήταν η κίνηση της γερμανικής εταιρείας να ρίξει την πινακίδα της εισόδου προς το χωριό του Παραδεισίου, με το Τοπικό Συμβούλιο να επιζητά την άμεση συνάντηση τους, προκειμένου να εκκινήσουν οι διαδικασίες συζήτησης.

Η ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου:

Από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας ως τοπικό συμβούλιο Παραδεισίου θέσαμε ως πρώτη προτεραιότητα τις σχέσεις συνεργασίας μας με τη διοίκηση του αερολιμένα Διαγόρα της Ρόδου.

Σε έγγραφο μας ζητούσαμε συνάντηση με τον διευθυντή της Fraport για να συζητήσουμε τα χρόνια προβλήματα της ρύπανσης του αερολιμένα και τη δυνατότητα αντισταθμιστικών έργων προς την τοπική μας κοινωνία.

Η απάντηση που λάβαμε ήταν γενικόλογα και υποσχέσεις για συνάντηση στο μέλλον.

Υπεύθυνα στελέχη της Fraport μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει εφικτή η συνάντηση μας για έστω τα στοιχειώδη, την διόρθωση των ζημιών που προκάλεσαν οι εργολάβοι σας στον Περιφερειακό δρόμο όσο και στον παραλιακό κατά την ανακαίνιση του αερολιμένα.

Σήμερα λοιπόν χωρίς καμία ενημέρωση προς την κοινότητα μας γκρεμίσατε την κτιστή πινακίδα εισόδου του χωριού από την πλευρά της Βάρης. Έτσι θέλετε την αγαστή συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο και την κοινωνία του Παραδεισίου; 

Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς Δήμο και Περιφέρεια την αρωγή τους για άμεση συνάντηση με τη διοίκηση της Fraport για να επιλύσουμε τα θέματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια το Παραδείσι από τη λειτουργία του αερολιμένα χωρίς μάλιστα κανένα αντισταθμιστικό έργο προς όφελος της κοινότητας μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια