Το γήπεδο του Κολοσσού θα μετατραπεί σε... Mega Εμβολιαστικό Κέντρο !


Μετά από την έκτακτη συνεδρίαση που είχε η Περιφέρεια με τον Δήμο αλλά και εκπροσώπου της Κυβέρνησης, αποφασίστηκε να προχωρήσει η δημιουργία του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου στο νησί της Ρόδου, με τον χώρο στο κλειστό γυμναστήριο και γήπεδο του Κολοσσού Ρόδου να κρίνεται το καταλληλότερο για να στεγάσει τις προσπάθειες της «Γαλάζιας Ελευθερίας».

Η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» αφορά στον καθολικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών σε 19 νησιά, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, ενώ έχουν ολοκληρωθεί ήδη οι εμβολιασμοί σε 32 νησιά και σε άλλα 36 ολοκληρώνονται έως τέλος Μαΐου. Στο πλαίσιο αυτό συγκροτούνται νέα εμβολιαστικά κέντρα από τις δυνάμεις του ΕΣΥ και κινητά συνεργεία εμβολιασμού που θα υποστηρίξουν την ολοκλήρωση του καθολικού εμβολιασμού. 

Η επιχείρηση θα ενισχυθεί από εθελοντικές οργανώσεις και κινητές ιατρικές μονάδες, αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που υλοποιούνται από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση και Πρόοδος», το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τη «Σύμπλευση». Επίσης προβλέπεται η ένταξη εμβολιαστικών κέντρων ιδιωτικών μονάδων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια