Ολοκληρώθηκε η μετατροπή του Κλειστού σε Mega Εμβολιαστικό Κέντρο


Ολοκληρώθηκε η μεταμόρφωση του Κλειστού Γηπέδου του Κολοσσού Ρόδου στην Καλλιθέα, σε Mega Εμβολιαστικό Κέντρο, το τρίτο στην χώρα μετά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Η μεταμόρφωση του είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη και πρέπει να σημειωθεί πως σ' αυτή την μεταμόρφωση στάθηκε αρωγός και ο ίδιος ο Σύλλογος του Κολοσσού Ρόδου που θέλησε να βοηθήσει στα μέγιστα.

Να σημειωθεί πως το σημείο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, όπου μετά την επίβλεψη του προχώρησε σε σχετικές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα: «Ενα Εμβολιαστικό Κέντρο με τη δυνατότητα χιλιάδων εμβολιασμών ημερησίως, μπαίνει σε λειτουργία από την Δευτέρα. 

Με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί το ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο Ρόδου στο Φαληράκι, όπου μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. 

Σε χρόνο ρεκόρ, διαμορφώθηκαν οι χώροι ενός αθλητικού γηπέδου σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο κέντρο εμβολιασμού. 

Αυτή η μάχη μας αφορά όλους και οφείλουμε να μπαίνουμε σε αυτή κάθε μέρα με τη δύναμη που μας δίνει η γνώση οτι θα την κερδίσουμε βήμα-βήμα.

Με επιμονή και αφοσίωση.

Σε αυτό τον νέο υπέροχο χώρο, όπως και σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα των νησιών μας, πηγαίνουμε για να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας. 

Πηγαίνουμε για να νικήσουμε την αγωνία, την αβεβαιότητα, την ακινησία.

Είμαστε όρθιοι και θα βγούμε νικητές».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια