Έρχονται οι «smart» στάσεις λεωφορείων στην Ρόδο


Για υπογραφή στον αρμόδιο υπουργό έχει σταλεί το σχέδιο της απόφασης ένταξης για την χρηματοδότηση του Δ. ΡΟΔΟΥ  ΔΕΣ ΡΟΔΑ για την «Προμήθεια εξοπλισμό, κατασκευή, μεταφορά, και τοποθέτηση των στεγάστρων λεωφορείων εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού Δ. ΡΟΔΟΥ ΔΕΣ ΡΟΔΑ».

Από την πρώτη στιγμή η Δημοτική Αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη ασχολήθηκε με το χρηματοδοτικό εργαλείο για την αντικατάσταση των στεγάστρων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Τα νέα στέγαστρα θα αποτελούν κόσμημα για το νησί της Ρόδου παρέχοντας ιδιαίτερες διευκολύνσεις στου επιβάτες της ΔΕΣ ΡΟΔΑ επιλεγμένα δε στέγαστρα θα τοποθετηθεί φωτοβολταικό αυτόνομο σύστημα ηλεκτροδότησης, info kiosks για πληροφορίες για το νησί της Ρόδου, αυτόματοι πωλητές εισιτηρίων, φόρτιση συσκευών κλπ. Για την μελέτη συνεργάστηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και η τεχνική υπηρεσία της ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Η διοίκηση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ εκφράζει την ικανοποίηση της για την θετική αυτή εξέλιξη και ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αντώνη Β. Καμπουράκη για την συμβολή του στης έγκριση του αιτήματος για χρηματοδότηση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια