Διαγόρας: Αντίθετος στις Β' ομάδες στην Superleague 2


Την αντίθεση του θέλησε να προβάλει ο Διαγόρας Ρόδου στο ζήτημα της δημιουργίας των Β' ομάδων των Big 4 από του χρόνου στην Superleague 2.

Έτσι, ο "Γηραιός" γίνεται η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που εκφέρει δημοσίως την άποψη του για την σχετική αναδιάρθρωση.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 σχετικά με την πρόταση συμμετοχής Β΄Ομάδων

της Super League 1 στη Super League 2, δηλώνει την αντίθεση της, καθώς είναι βέβαιη η αλλοίωση της λειτουργίας και δομής της σημερινής Super League 2 για τις υπόλοιπες ΠΑΕ, που συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε σε αυτήν με πολύ κόπο και πολλές θυσίες.

Αναγνωρίζουμε κι επιβραβεύουμε την φιλοσοφία της πρότασης, καθώς μέσα από τις Β΄ομάδες θα αναδειχθούν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που

θα μπορέσουν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες εμπειρίες και που την κατάλληλη στιγμή θα ενταχθούν στις πρώτες τους ομάδες. Είναι κάτι που εφαρμόζεται και αποδίδει σε μεγάλες ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκές χώρες.

Προτείνουμε οι Β΄Ομάδες να ξεκινούν την συμμετοχή τους από τα χαμηλότερα πρωταθλήματα και αν το αξίζουν, να κερδίζουν την άνοδο τους. Θα είναι

πιο δίκαιο και ίσως πιο ουσιαστικό, στην γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Διαγόρας είναι η πρώτη ΠΑΕ που καταθέτει την αντίθεση της στο αρχικό σχέδιο για τις Β΄Ομάδες και κάνει την πρόταση της, θεωρώντας δεδομένο ότι το ίδιο θα κάνουν και άλλες ΠΑΕ της Super League 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια