Ανανέωση του υδρευτικού τοπίου στον Αρχάγγελο αξίας 4.450.000 €


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Η πλήρης αντικατάσταση του Δικτύου Ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, μετά την απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ, αφού διατίθενται 4.450.000 € από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"!

Το χρόνιο πρόβλημα που βασανίζει όλους τους κατοίκους της περιοχής, σύντομα θα αποτελεί παρελθόν. Οι κακοτεχνίες, τα κακώς κείμενα και οι μικροπολιτικές του παρελθόντος ΚΟΥΡΑΣΑΝ τους Πολίτες του Αρχαγγέλου. Η καθημερινότητα έγινε δυσβάσταχτη και η αγανάκτηση μεγαλύτερη από ποτέ. Η κακή εκτέλεση των εργασιών απέδειξε στην πάροδο των χρόνων ότι το παρών δίκτυο του Αρχαγγέλου χρήζει άμεσης αντικατάστασης, αν και είναι το νεότερο σε κατασκευή στο νησί της Ρόδου.

Με την παρέμβαση του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη, του προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλειου Μανέττα, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ, καταφέραμε την κατοχύρωση του χρηματικού ποσού για την πραγματοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού και αναγκαίου έργου για τον τόπο μας. Όσο και αν μας κούρασε το Παρελθόν, το "ΜΠΡΟΣΤΑ" είναι η κατεύθυνση στον δικό μας δρόμο. Αντιθέτως στους πρωταγωνιστές του παρελθόντος, θα αφήσω την Ιστορία να μας διδάσκει και να μας εξηγεί τα λάθη!

Με αίσθημα ευθύνης ΖΗΤΏ ΣΥΓΓΝΏΜΗ για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου για τις κακοτεχνίες του παρελθόντος και την έλλειψη νερού και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αδιάκοπο αγώνα των υπαλλήλων μας που δίνουν μάχη για την καλυτέρευση της καθημερινότητας. Και Εγένετο Έργο!

Ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου, Ιαλυσού & Καλλιθέας Γεώργιος Πατσάης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια