Δωρεάν σίτιση σε υπαλλήλους Δήμου μικρών νήσων πρότεινε ο Μ.Κόνσολας


Ουσιαστικό βήμα και κίνητρο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης των νησιωτικών δήμων, χαρακτήρισε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, τη νομοθετική ρύθμιση με την οποία οι νησιωτικοί δήμοι και τα νομικά τους πρόσωπα μπορούν να παρέχουν δωρεάν σίτιση και κατάλυμα διαμονής στους υπαλλήλους τους, μονίμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στα προβλήματα στελέχωσης ιδιαίτερα των μικρών νησιωτικών δήμων και τόνισε ότι η διάταξη αυτή θα τεθεί σε ισχύ και για τους υπαλλήλους που αποσπώνται στους νησιωτικούς δήμους για τη στελέχωση των υπηρεσιών τους.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, που είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, θα αναλάβει και νέες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση της θεσμοθέτησης κινήτρων για να στελεχωθούν οι δομές του δημοσίου στις νησιωτικές περιοχές.

Μάλιστα, αποκάλυψε τις προθέσεις και τα σχέδια του στην συνεδρίαση της Επιτροπής που είχε ως θέμα τον προγραμματισμό των εργασιών της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια