Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον περιφερειακό του Προφήτη Ηλία


Στη δημοτική ενότητα Αφάντου ολοκληρώθηκε το έργο που αφορούσε τη "Βελτίωση βατότητας, διάνοιξης και τσιμεντόστρωσης του περιφερειακού δρόμου του Προφήτη Ηλία".

Επίσης ολοκληρώθηκε η βελτίωση βατότητας της οδού "Παρισίων" που ξεκινά από το ξενοδοχείο Kolymbia Beach και φτάνει έως την παραλία.

Η εκτέλεση των συγκεκριμένων έργων ήταν χρόνια απαίτηση των κατοίκων αλλά και των ξένων επισκεπτών που αντίκριζαν μια εικόνα απαράδεκτη και απαξιωτική για τις υποδομές του τόπου μας.

Με την ολοκλήρωση του έργου του Προφήτη Ηλία αλλα και την φωταγώγηση σε όλο το μήκος του με κολόνες φωτισμού και φωτιστικά σώματα νέου τύπου LED, πετύχαμε αφενός να καταστεί ασφαλέστερη η μετακίνηση των διερχόμενων οχημάτων και αφετέρου να μειωθεί η όχληση και να αποσυμφορηθεί από την κυκλοφορία των οχημάτων ο οικισμός.

Υλοποιώντας τη βελτίωση της οδού "Παρισίων" στα Κολύμπια, εξασφαλίσαμε την απρόσκοπτη και ασφαλή διέλευση οχημάτων και επισκεπτών προς την παραλία, βελτιώνοντας έτσι την ποιοτική και αισθητική εικόνα του πρώτου τουριστικού προορισμού της ενότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια