Μ.Κόνσολας: «Η Ρόδος ζητά ισονομία»


Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου προχώρησε σήμερα σε νέα παρέμβαση προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ.Στάση, ζητώντας να ξεκαθαριστεί άμεσα και επίσημα η σύγχυση που δημιουργήθηκε για τα κριτήρια εντοπιότητας στις προσλήψεις της επιχείρησης στη Ρόδο.

Ο κ.Κόνσολας αναφέρει ότι η φημολογία, σύμφωνα με την οποία το κριτήριο της εντοπιότητας ουσιαστικά τίθεται τελευταίο, έχει προκαλέσει σύγχυση και αναστάτωση.

Τονίζοντας ότι «οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται» , ο κ.Κόνσολας παρουσιάζει τεκμηριωμένα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, στην προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα επτά (47) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, που εδρεύει στα Λινοπεράματα του Νομού Ηρακλείου, που εκδόθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2020, πρώτο στα κριτήρια κατάταξης είναι το κριτήριο της εντοπιότητας.

Για του λόγου το αληθές, ο κ.Κόνσολας απέστειλε αντίγραφο της προκήρυξης.

«Οι πολίτες της Νότιας Ρόδου δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από το να ισχύσει για τις προκηρύξεις στελέχωσης του εργοστασίου, ότι ίσχυσε και για τη συγκεκριμένη προκήρυξη, το πρώτο κριτήριο στους πίνακες κατάταξης να είναι η εντοπιότητα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια