Νέα αίθουσα διδασκαλίας απέκτησε το Λύκειο Σορωνής


Σε αίθουσα διδασκαλίας διαμορφώθηκε αναξιοποίητος χώρος του Λυκείου Σορωνής από τον δήμο Ρόδου.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Σορωνής ευχαριστούν θερμά τον κύριο Χριστοδούλου Σάββα, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρόδου, για τη συνεισφορά του στη διαμόρφωση ενός αναξιοποίητου χώρου του σχολείου σε αίθουσα διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα, χάρη στις ενέργειες του κ. Χριστοδούλου ο χώρος αυτός στο ισόγειο του κτηρίου, που μέχρι πρότινος στέγαζε εγκαταλελειμμένες τουαλέτες και θύμιζε περισσότερο αποθήκη, μετατράπηκε σε αίθουσα διδασκαλίας, που θα στεγάζει στο εξής ένα ακόμα τμήμα, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες του Λυκείου να φιλοξενήσει περισσότερους/-ες μαθητές/-τριες και να τους προσφέρει υψηλής ποιότητας σπουδές. Επιπλέον, χάρη στις εργασίες που έγιναν ο χώρος ενοποιήθηκε, ώστε να μπορεί πλέον να στεγάζει και τη βιβλιοθήκη του Λυκείου.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η άψογη συνεργασία με τον κ. Χριστοδούλου θα συνεχιστεί και την επόμενη σχολική χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια