Στο νέο του κτίριο μεταφέρεται το Κέντρο Υγείας Ρόδου


Πολύ σύντομα, πιθανόν και εντός των επόμενων 15 ημερών, θα ολοκληρωθεί η μεταφορά των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Ρόδου, από το κτίριο που στεγάζεται στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου (ΙΚΑ Ρόδου), στο κτίριο που χρησιμοποιούσε παλαιότερα το ΚΕΕΛΠΝΟ στους Αγίους Αποστόλους, πολύ κοντά στο νοσοκομείο.

Το κτίριο το οποίο έχει συντηρηθεί εσωτερικά και απομένει η αποκατάσταση εξωτερικών φθορών και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, επισκέφθηκε την Τρίτη ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Ηλία Τσέρκη, και τον διοικητή του νοσοκομείου, Γρηγόρη Ρουμάνη, για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών και να διαμορφώσει το χρονοδιάγραμμα για την μετεγκατάσταση. Τους υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του ΚΥ Ρόδου Νίκος Παυλίδης.

«Ο χώρος είναι έτοιμος για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών. Εκτιμώ ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ολοκληρωθεί η μεταφορά των μηχανημάτων και θα αρχίσει η λειτουργία του Κέντρου Υγείας εδώ», δήλωσε ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ ευχαριστώντας όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια, ενώ την ικανοποίηση τους εξέφρασαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και ο διοικητής του νοσοκομείου.

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια