Συναντήθηκε με τους Υγειονομικούς ο Α.Καμπουράκης


Στο Δημαρχειακό Μέγαρο βρέθηκαν εχθές υγειονομικοί που συμμετέχουν στηνεκστρατεία της Γαλάζιας Ελευθερίας, όπου είχαν συνάντηση με τον Αντώνη Καμπουράκη.

Ο ίδιος μετά το πέρας της συνάντησης, προχώρησε σε δηλώσεις. 

Συγκεκριμένα:

Σήμερα υποδεχτήκαμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους υγειονομικούς που συμμετέχουν στην μεγάλη εκστρατεία για την «Γαλάζια Ελευθερία». Θεώρησα υποχρέωσή μου, να τους ευχαριστήσω και δημόσια, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο mega Εμβολιαστικό Κέντρο που λειτουργεί στις Καλυθιές.

Πράττουν το καθήκον τους, για να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την δύσκολη στιγμή που διανύουμε, με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Όμως τα πράγματα στη Ρόδο δεν πάνε πολύ καλά. Μπορεί να φτάσαμε στους 55.000 εμβολιασμούς, αλλά το τέλος της πανδημίας είναι ακόμα μακριά. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, απαιτείται πλήρης και καθολικός εμβολιασμός όλων των συμπολιτών μας. Ο Ροδίτης και η Ροδίτισσα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να μπορέσουμε να πάρουμε και πάλι την ζωή μας στα χέρια μας. 

Απευθύνω έκκληση, να ξεπεράσουν τις φοβίες και τα ερωτηματικά τους, και να προβούν όλοι σε εμβολιασμό, για να αποκτήσει η Ρόδος εντός του Ιουνίου το ποσοστό της ανοσίας που χρειάζεται.

Ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με την Πολιτεία και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έκαναν το καθήκον τους, λειτουργώντας στη Ρόδο το mega Εμβολιαστικό Κέντρο. Η παρουσία σήμερα των Αντιδημάρχων Στράτου Καρίκη, Παναγιώτη Σταμάτη, Γιάννη Καμπούρη, της Αντιπεριφερειάρχη Χαρούλας Γιασιράνη και των υγειονομικών αποδεικνύει και στην πράξη, ότι πράττουμε το καθήκον μας.

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε απαιτείται συστράτευση για να απελευθερωθούμε από τον «αόρατο» εχθρό μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια