Αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην Παστίδα από τον Δήμο


Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Η Δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη είχε δεσμευτεί δημόσια ότι η εγκατάλειψη των δημοσίων κτηρίων και η κατάρρευση των υποδομών δεν μπορεί να συνεχιστεί και δεν συνάδει με τη φιλοσοφία και την πολιτική πρακτική της δικής μας διακυβέρνησης.

Η συντήρηση και η ανάδειξη του κτηριακού μας πλούτου είναι επιτακτική ανάγκη, πρώτη μας προτεραιότητα και η μέχρι σήμερα πορεία μας αποδεικνύει, πέραν πάσης αμφισβήτησης, ότι οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη.

Σειρά αυτή τη φορά είχε το δημοτικό κατάστημα Παστίδας.

Σε συνεργασία με την Πρόεδρο κ. Αυγενικού - Πάττα και το τοπικό συμβούλιο, προχωρήσαμε:

✔️ Στην καθαίρεση και απομάκρυνση της παλαιάς και φθαρμένης μόνωσης, αντικαθιστώντας την νέα

✔️ Στην καθαίρεση επιχρισμάτων και την συντήρηση και επισκευή όλης της τοιχοποιίας του κτηρίου με τα κατάλληλα υλικά

✔️ Έγιναν χρωματισμοί εξωτερικά και εσωτερικά, βελτιώνοντας και αλλάζοντας ριζικά την αισθητική εικόνα του κοινοτικού καταστήματος.

Τόσο οι κάτοικοι, όσο και το προσωπικό της κοινότητας, έχουν πλέον τη δυνατότητα να επισκέπτονται και να δραστηριοποιούνται σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ασφαλές.

Επιπλέον στο νηπιαγωγείο Παστίδας προχωρήσαμε στην τοποθέτηση ξύλινου φράχτη ασφαλείας γύρω από την παιδική χαρά του σχολείου μας δημιουργώντας έτσι συνθήκες ασφαλείας για τα παιδιά μας.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν (μονωτικά, χρώματα, αστάρι, ξυλεία κλπ) προέρχονται από τις προμηθειες της δημοτικής ενότητας Πεταλούδων, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τηλέμαχο Καμπούρη.

Με το βλέμμα μας σταθερά προσηλωμένο στην επόμενη μέρα και προσπερνώντας μικρόψυχες πολιτικές και προσωπικές στρατηγικές που θέλουν να κρατούν καθηλωμένο τον τόπο στην απραξία, ενώνουμε τις δυνάμεις των ΔΕ Αφάντου & Πεταλούδων και έχοντας ως συμμάχους το προσωπικό μας, κλείνουμε μιά μιά τις πληγές του παρελθόντος που κληρονομήσαμε. Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια