Ευχαριστήριο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου προς την BLUE STAR για το Καστελλόριζο


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης ενός σημαντικού εγχειρήματος που είναι η λειτουργία φαρμακείου στο Καστελλόριζο.

Στην προσπάθειά μας αυτή δεν είμαστε μόνοι. Θερμές ευχαριστίες, ιδιαίτερη επιβράβευση αξίζει στην ακτοπλοϊκή εταιρία BlueStarκαι ιδίως στον διευθυντή πωλήσεων γραμμών Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Βαμβακά Αλέξανδρο, όχι τόσο για την αποδοχή του αιτήματός μας για την δωρεάν μεταφορά του εξοπλισμού (επίπλωση) του φαρμακείου με ανάλογο τύπου οχήματος, αλλά για την αμεσότητα και το αγκάλιασμα του αιτήματος από την πρώτη στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ειλικρινά τέτοιοι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις όχι μόνο προάγουν την αλληλεγγύη, αλλά είναι και αυτοί που χρειαζόμαστε για να μπούμε σε μία νέα εποχή.

Με ιδιαίτερη χαρά θα είναι αυτονόητο να έχουμε μαζί μας και όλη την οικογένεια της BlueStar, στα εγκαίνια του φαρμακείου.

Την παρούσα επιστολή θα κοινοποιήσουμε και στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, γιατί πρέπει όλοι να ξέρουν ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία και προσφορά, η χορηγία αυτή της BlueStar δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας για τους κατοίκους των νησιών μας και αυξάνει την αξιοπιστία της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια